office@timonact.ro

   
indexcontactgalerie foto
 

Societate cu marca inregistrata OSIM. TIMONA SRL Constanta are implementat si mentine sistemele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

 

...auto, astfel incat sa poata oferi o gama variata de servicii de transport si activitati conexe acestora. Am reusit astfel, sa atragem si sa ne mentinem o clientela diversa, din clasa oamenilor de afaceri, turisti, printr-o buna colaborare cu firme romanesti si straine, agentii de turism si hoteluri. Compania noastra incearca sa aiba un nivel ridicat al serviciilor, prin mentinerea unui parc auto corespunzator, pentru ca siguranta clientilor nostri sa nu aiba de suferit, in raport cu starea tehnica a autovehiculelor oferite spre inchiriere, iar confortul sa fie pe masura asteptarilor.

 

Certificarile ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 precum si inregistrarea la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), au aparut atat ca o necesitate, cat si ca o aliniere la standardele europene si a normelor impuse de acestea.

 

Tinem mereu pasul cu cerintele de piata si cautam intotdeauna solutia cea mai eficienta pentru satisfacerea solicitarilor si a pretentiilor tot mai ridicate, venind mereu in sprijinul clientilor.

 

 

     Galerie foto

Continuare

     Declaratia de politica privind calitatea

Continuare

     Formular de contact

Continuare

 
 
Head Office:
Telefon: +40.241.589.434
E-mail: office@timonact.ro
 

transport calatori constanta, transport marfuri constanta, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
1994 - 2008 © Copyright SC TIMONA SRL CONSTANTA. implementare si gazduire Digital PLanet www.digitalplanet.ro